Geocaching i fokus

Velkommen til mitt lille tursted. Denne lille plassen i verdens-veven kunne sikkert ha tatt for seg mange forskjellige ting som opptar meg. Men jeg er ikke den som er flinkest til å skrive regelmessig, så vil det ikke bli de verdens-brytende meningene som kommer fra meg her. Derimot er dette mer et sted der jeg legger mine gode minner. Og de minnene jeg vil bevare her er minnene om plasser jeg besøker og ting jeg ser. For en av de store hobbyene mine er geocaching.

På denne siden er det noen innlegg fra noen av mine turer. De nyeste innleggene vil du finne i kolonnen på siden. Når de ikke lenger er blant de nyeste, så finnes de på den datoen de faktisk tilhører. Dette er jo omtrent som en dagbok for meg. Derfor finner du de gamle innleggene under punktet Turer litt lenger tilbake i tid som du finner i den andre kolonnen på alle sidene mine. På punktet under finner du Eventer jeg vil være på som er en kalender over de datoene som har eventer jeg planlegger å delta på.

Jeg drar på en del lange turer, turer som strekker seg litt over en dag. Og disse turene samler jeg under siden Noen turer er lange.

Nå er det velkjent at jeg synes tall og statistikk er artig. Det å leke med planer for å se på om jeg kan kvalifisere til en challenge eller å se hvor langt opp mot et personlig mål jeg har satt meg gir grobunn for veldig mange artige turer. Så derfor har jeg en egen seksjon til statistikk. Under dette punktet finner du også min side om mål jeg setter meg for geocachingen og noen sider med ting jeg samler på i forbindelse med denne hobbyen.

Jeg benytter meg av cachetur.no som et viktig planleggingsverktøy sammen med Project-gc, naturligvis kartet som Groundspeak har for geocaching og min egen GSAK-database over cacher som jeg har lastet ned. Disse verktøyene er for meg uunnværlige når jeg skal få en god tur. Og for å gi et lite innblikk i alt jeg gjør når jeg planlegger en tur, så har jeg begynt en liten blogg-serie om planleggingen av en tur som skal gjennomføres i april 2018. Jeg skal samle alle disse innleggene på en egen side om Tour de Denmark