Geocaching i fokus

Velkommen til mitt lille tursted. Denne lille plassen i verdens-veven kunne sikkert ha tatt for seg mange forskjellige ting som opptar meg. Men jeg er ikke den som er flinkest til å skrive regelmessig, så vil det ikke bli de verdens-brytende meningene som kommer fra meg her. Derimot er dette mer et sted der jeg legger mine gode minner. Og de minnene jeg vil bevare her er minnene om plasser jeg besøker og ting jeg ser. For en av de store hobbyene mine er geocaching.

På denne siden er det noen innlegg fra noen av mine turer. De nyeste innleggene vil du finne i kolonnen på siden. Det vil si, innlegg fra de nyeste turene som jeg har skrevet. Dette er jo omtrent som en dagbok for meg. Derfor finner du de gamle innleggene under punktet Turer litt lenger tilbake i tid som du finner i den andre kolonnen på alle sidene mine. Og der kan du også finne innlegg som jeg nylig har skrevet, om gamle turer. Og siden jeg jo skriver denne hovedsaklig for meg selv, så synes jeg dette fungerer helt glimrende. Og på punktet under finner du Eventer jeg vil være på som er en kalender over de datoene som har eventer jeg planlegger å delta på.

Jeg drar på en del lange turer, turer som strekker seg litt over en dag. Og disse turene samler jeg under en side jeg har navngitt Langtur. Og under disse sidene er det da mye enklere å finne fram til de forskjellige dagene som turene har strukket seg over.

Nå er det velkjent at jeg synes tall og statistikk er artig. Det å leke med planer for å se på om jeg kan kvalifisere til en challenge eller å se hvor langt opp mot et personlig mål jeg har satt meg gir grobunn for veldig mange artige turer. Så derfor har jeg en egen seksjon til statistikk. Under dette punktet finner du også min side om mål jeg setter meg for geocachingen og noen sider med ting jeg samler på i forbindelse med denne hobbyen.

Jeg benytter meg av cachetur.no som et viktig planleggingsverktøy sammen med Project-gc, naturligvis kartet som Groundspeak har for geocaching og min egen GSAK-database over cacher som jeg har lastet ned. Disse verktøyene er for meg uunnværlige når jeg skal få en god tur. Og for å gi et lite innblikk i alt jeg gjør når jeg planlegger en tur, så har jeg skrevet en liten blogg-serie om planleggingen av en tur som ble gjennomført i april 2018. Disse innleggene er samlet på en egen side om Tour de Denmark.

Siden forskjellige challenger er morsomme, så forsøker jeg å holde oversikt over hvilke jeg jobber aktivt med, hvilke jeg leker litt med og hvilke jeg har kvalifisert til. På de fleste plassene har jeg notatene mine inne på GSAK som holder orden på hva jeg har blitt kvalifisert til. Men av og til trenger jeg mer plass. Derfor er det en egen seksjon på denne bloggen der jeg lister opp mine sider med oversikt over hva som kvalifiserer til hvilke utfordringer. Det er mulig dette blir alt for uoversiktlig for andre, men for meg vil dette oppsettet passe meg bra.

Så er det bare å si at det er veldig lov til å komme med tilbakemeldinger, spørsmål eller rett og slett be om litt informasjoner. Jeg holder gjerne kurs innenfor spesielt cachetur.no, men kan også være med på andre ting som har med geocaching å gjøre 🙂

Denne siden er sist oppdatert 24.03.2020.