Etter å ha planlagt og logget mer enn jeg har cachet, og ikke minst kjent på hvor dårlig luft det var inne på jobben i dag, så var tankene i ferd med å fly ut vinduet i det arbeidsdagen nærmet seg slutten. I kveld var det Romjulstreff ved Theisendammen som jeg hadde tenkt å delta på. Og så hadde jeg en plan om å besøke en annen adventscache sammen med Munkeli etter eventet. Men det var da lenge til eventstart…..

Som en slags reddende engel kom anestejoh inn på messenger, og lurte på noe om den lille løypa «En bortgjemt perle…» På spørsmål om det kunne være en fin tur der nå i dag, så måtte jeg jo si at det var snø der, men at det sikkert var gode stier på det meste av veien. Og før jeg hadde helt tenkt meg om, så var jeg på vei ut fra jobben og opp mot Tilleråsen selv også. Nå mangler jeg kun en cache der oppe, men det er jo turene som teller….

Litt etter forventet ankomsttid dukket anestejoh og kirf opp, og i litt lett snø kunne vi begi oss innover i marka. Etter å ha passert boligområdet og en bikkje på luftetur, så var det bare snø og trær hele veien innover. Skikkelig romjulstemning ble det.

Skikkelig vinterlig i dag

Første stopp var Bartejul 17-02 På vei til perlene som jeg var ved for en drøy uke siden også. En fiffig cache som det ikke tok de to damene så veldig lang tid å finne loggen til. Det var nesten så det tok lengre tid å signere den, da pennen til anestejoh ikke helt ville være med. Deretter gikk turen videre til multiene Bartejul 17-01 – En Bortgjemt Perle Night Cache og Bartejul 17-09 Nærmere kommer du nesten ikke. Den første stod faktisk fortsatt og lyste der inne i skogen, så der hadde Munkeli helt klart ikke hatt helt gode utregninger på hvor lenge batteriet holdt 😀

Vi vurderte et lite øyeblikk å gå etter Bartejul 17-08 – Finner du dette støtende? også, men siden de andre hadde planer om den lille rekka med cacher som gikk i en litt annen retning, så da syntes jeg at vi heller skulle prioritere de. Dermed gikk turen videre innover mot naturreservatet, og En bortgjemt perle #6 som første mål. Det tok ikke så veldig lang tid før cachen var lokalisert, og de fikk signert seg inn i loggen. Vel tilbake på stien spør jeg om de har husket bonus-tallet…. Med det resultat at anestejoh måtte fly opp for å finne tallet. 😀

Tror det er en elv under her….

Deretter var vi innom både En bortgjemt perle #5 og En bortgjemt perle #3 mens vi pratet om alt som den skumle skogen kunne inneholde. Det å vandre på rekke innbefattet at vi måtte prate høyt så ikke det skulle bli stille og skogens lyder komme fram 😉 Og på veien var det naturligvis mye snø og en annerledes opplevelse nå enn da jeg gikk her forrige gang.

Inne ved En bortgjemt perle #3 så jeg litt på klokka, og konstaterte at vi neppe rakk begge de siste i rekka om vi skulle rekke eventet, så jeg fikk de andre med på å snu og rusle utover igjen. Naturligvis måtte jeg forsøke å finne En bortgjemt perle #4 litt sånn på hukommelsen også, og utrolig nok så gikk det fort også. Så dermed hadde de nå klart å få med seg 4 av bonustallene. De siste må vente til en annen dag. Det var langt nok å gå på tur ut også 😀

Trosk stemning med blitz

Vel framme ved parkeringen benyttet jeg anledningen til å sitte på med de videre, da jeg hadde en avtale med Munkeli om å sitte på tilbake etter letterbox’en. Og i og med at vi hadde tid, så kunne jeg få til et lite stopp ved min egen cache Bartejul 17-14 – Stjernesludd slik at jeg kunne få byttet loggen på denne med det samme. Deretter ble turen lagt bort til Theisendammen. Etter å ha funnet en parkeringsplass ble turen lagt ned til fossen nedenfor demningen. Skikkelig flott å se på isen som henger ned over den demningen på vinteren.

anestejoh og kirf hadde en mystery og en multi på blokka før eventet. Og jeg kunne jo like så godt slå følge med de videre. Og siden jeg hadde saks i lomma mi jeg måtte jo fikse loggen på min egen cache som sagt), så kunne jeg hjelpe til med et par småfrosne cacher 🙂

Det kjente pinnedyret var aktivt 🙂

Deretter gikk turen bort til eventet Romjulstreff ved Theisendammen. Vi ankom eventet litt før tiden, men det var allerede mange deltakere. Så her var det bare å sosialisere seg etter at eventboka var signert 🙂 Og til tross for bålet, så ble det mange små ringer rundt om kring i stedet. Og flere deltakere beveget seg mellom ringene, så det ble jo veldig så sosialt også. Et skikkelig trivelig event ble det. Selv om det var noen som var vel aktive da 😀

Når tiden var gått, så ble det å bli med Munkeli og magneos ut på neste tur. Dagens mål etter eventet var Bartejul 17-20 – Nissene på låven. Her var vi advart om føret, så de to andre hadde på seg brodder som nesten Gene Simmons i Kiss kunne misunne dem. De skulle ikke skli nei….. Men hvor lenge var Adam i Paradis da???

Stemplet på dårlig papir

Vi parkerte den ene bilen på oppgitte parkeringskoordinater, og konkluderte med at vi tok sjansen på en litt annen rute mot starten. Så langt så godt. Men ikke så lenge før vi skulle se første refleks, så ble det visst litt for glatt allikevel. Det gikk heldigvis bra, og det var heldigvis ikke meg 😀 Etter det tok vi det veldig med ro, og gikk rolig langs sporet av reflekser til vi kom til en kjempefin låve. Der fikk jeg tak i stemplet og vi kunne signere oss inn i loggboka også. Deretter fikk det være nok. Via oppsamling av biler på ulike steder kom vi oss opp til residensen til Munkeli og fikk en sen julemiddag som belønning for strevet.

Dermed ble det mange meter å gå, for 2 funn i dag. Men med ypperlig selskap på turene, så klager jeg overhode ikke 🙂 Dette var en god utnyttelse av en romjulsdag.