Så var det på tide å presentere Cachetur.no litt mer da. Men ingenting skjer uten en plan. Så heller ikke i dag, må vite. Men siden vi hadde et tidsskjema å forholde oss til, så var det tidlig opp for å kunne få med oss både noen utleggsdatoer for dollsi og gaw75, samt Grästorp kommun for oss andre enn Snilja.

Så vi startet dagen med å gå etter JAS39GRIPEN#1. Opp langs en liten øy av stein omtrent, men vi gikk oss da rett på cachen. Og på vei tilbake til bilen ble det mange spor etter oss. Litt fuktig så tidlig på morgenen var det nok ja. Deretter ble det en rask liten gåtur for å logge C130 Hercules #5 også. En grei cache. Men ingen fly kunne vi se da.

Så var det på sin plass å logge unna Särestad kyrka også. En fin kirke det også, og en grei stopp før vi dro inn til Lidköping. For der hadde jeg en liten tidsfrist jeg måtte overholde..

Som en av de som skulle prate under Mega Sweden FAD 2019 så kunne jeg gå inn bakveien før alle andre, og det måtte man jo benytte seg av da været ikke var helt det beste. Så da fant vi oss et bord, og kunne kikke på alle de som stod i køen for å komme inn. Og det var jo innimellom av det festlige slaget.

Underveis på dette eventet hadde jeg 2 foredrag om cachetur.no, men jeg skulle helst ha hatt det foredraget som pinkunicorn holdt om Project-GC før mine, da han flere ganger henviste over til cachetur.no som et verktøy som kunne brukes. Hadde sikkert hatt noen flere tilhørere da, tror jeg.

Omsider kom tiden da vi ble innelåst, og tradisjonen tro tanket jeg opp min gps som jeg pleier, selv om jeg ikke skulle ta noen av de nye cachene. Men tradisjoner er til for å holdes de. Og når sa den store køen hadde begitt seg ut for å finne alle disse nye cachene, så kunne vi ta fatt i deler av den planen vi hadde for kvelden.

Siden vi i går hoppet over en kommune, så skulle vi ut i den retningen. Og nå var det en del mystery som var på planen. Vi startet med Just three words som ble greit funnet. Deretter dro vi videre til Spectrum. Her ble vi litt forvirret i det vi fant cachen, for her var jo tittelen på loggen litt feil. Men siden det var korrekt CO så var vi nok på rett cache 😀

KVeldens første favorittpoeng gikk til Tidsfördriv. Her ble det en slitsom tur på vei inn til cachen, men en artig cache å finne. Og med en bedre vei ut igjen, så skal man vel ikke klage i det hele tatt. Slike beholdere er det jo fint å finne. Og dermed hadde vi også logget unna Götene kommun som var den vi hoppet over i går.

Så hadde vi en lengre runde med å forsøke å finne Dubbelseende, men ikke pokker, den var ikke til å se, uansett hvor mye syn vi hadde gitt. Da var det enklere å finne Flitig. En artig beholder var det også. Og så var det enda en kul beholder vi logget ved å finne Wheel of Fortune. Her var riktignok Snilja litt uheldig med hvor hun plasserte føttene, men det hindret oss ikke i å ha det gøy for det. Hirr hirr 🙂

Nå var det på tide å få seg litt mat, så det ble et besøk på en lokal grill der vi ble mette, sånn før vi dro videre for å logge unna Lidköping Virtual før vi dro tilbake til event-plassen. Her ble det en del samtaler før det omsider kom fram at det i 2020 ikke blir noe standard FAD. Litt skuffende for meg i alle fall, men omsider satte vi nå kursen tilbake mot overnattingen. For meg så ble det 10 funn registrert på denne dagen her. Og vi passerte midnatt før vi helt var ferdig med cachingen også 😀

En samleside for denne turen finner du her.

GCH7RB

GCH7RB

GC1B4WX

GC1B4WX

GC84XTT

GC84XTT

GC84XTT

GC84XTT

GC84XTT

GC84XTT

GC71E14

GC84XTT

GC84XTT