En klar plan 😀

Årets påske fikk et mål for lenge siden. Jeg visste jo allerede tidlig at denne påsken, den var som spesiallaget til å cache i. Med gutta hos sin mor denne påsken, så var jeg veldig klar for å gjøre Sverige grønt.

En plan var laget på cachetur.no for å sikre både noen sektorer i Norge, sektorer og kommuner i Sverige, sikre event-suveniren og kunne runde 5000 funn på en grei måte. Og siden det både var nødvendig med båt, noe utstyr, noen challenger som skulle signeres, noen skulle kvalifiseres til og noen spesielle cacher som skulle logges, så var planene temmelig store og vidløftige.

Noen må ta ansvar, selv i påsken 🙂

Så i det SFO var over, og påskeferien hadde slått inn, så var bilen klar for avreise for en tur som tok oss på en liten ukes galskap i Sverige. Oss, er i dette tilfellet Snilja og undertegnede. Og dermed endte vi på følgende dagsetapper:

Nå viste det seg at Sverige jo ikke ble grønt allikevel, men sånn er det. Planer er til for å endres på til tider de. Og målet står jo fortsatt ved lag. Det bare tar litt lenger tid. Jeg plukket også en cache på veien opp mellom Oslo og Trondheim, så hele turen gjorde at jeg fikk 232 funn. Det er en helt grei påske-ferie det 😀

Tilbake til 2017 – – – Tilbake til oversikten over langturer – – – Tilbake til forsiden