I min jobb kan jeg ikke forvente å få all min ferie sammen med mine gutter. For min arbeidskraft trengs til tider på jobben når ungene har ferie. Dermed blir det slik at jeg må ta ut noe ferie mens de er på skolen. Og for at de ikke skal føle det veldig urettferdig at de må på skolen og jeg være hjemme, så velger jeg da å ta ut de delene av min ferie når de ikke er hos meg. Og da gjelder det å se seg om etter gode ting å gjøre og oppleve.

Forsiden på turen 🙂

Nå ble det en ferieuke som gikk fra torsdag til onsdag, og i den forbindelsen ville jeg oppleve Geiranger i mai. Og for at ikke ting skal koste alt for mye, så ble det en bil-ferie med overnatting i hotell Xsara denne gangen også 😀 Men så var det det med begrensinger da…..

Når jeg først skulle dra nedover dit, så var det jo så klart en del andre ting som også kunne oppleves, så dermed satte jeg meg ned for å planlegge turen min. Som vanlig bruker jeg da cachetur.no som mitt beste verktøy til å holde orden og klarhet i ruter og dager. Og for å riktig utnytte dagene, så bestemte jeg meg for å fylle opp med så mange nye kommuner som mulig i fylkene Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. Og med det samme også fylle igjen så mange sektorer som overhode mulig til challengen 360° av Norge. Med andre ord var det klart for en tur med mange mil og mange ferger i alle fall.

Med møte på jobben fram til 20.00 dagen før ferien, så ble det bare en kort etappe på første dag. Men det tok jeg godt igjen med å dekke opp med tilsammen 218 funn, litt for mange DNF, opptil flere nye sektorer og det samme med nye kommuner. Sogn og Fjordane fikk jeg cachet i alle kommunene i nå, mens det i Møre og Romsdal nå bare står igjen 1 kommune. Og underveis ble det jammen 3 stk FTF også. Det må man jo si er en fin bonus på turen 🙂 Og underveis rundet jeg også funn nummer 5000. Velkommen til en liten oversikt over en gal manns uke 😀

  • Onsdag 03.05 – Avmystifisering av Oppdal
  • Torsdag 04.05 – Eagle fly free
  • Fredag 05.05 – Førstemann til Leikanger
  • Lørdag 06.05 – 5000!
  • Søndag 07.05
  • Mandag 08.05
  • Tirsdag 09.05
  • Onsdag 10.05

Tilbake til 2017 – – – Tilbake til oversikten over langturer – – – Tilbake til forsiden