Tidlig i 2018 dukket det opp en ny turne med Avantasia. Det er jo ikke til å komme unna at jeg er veldig glad i musikken til Tobias Sammet, og med alle de musikerne han har med seg i den oppsetningen, så ble det til å se på mulighetene til å få med seg denne begivenheten. Det viste seg fort at de skulle spille i Sveits på langfredag, og dermed var flybillett og konsertbillett fort ordnet. Litt feriedager, og det ble en uke på veien etter jobb fra onsdag 17.april til onsdag 24. april.

Målsetningen for turen ble veldig annerledes enn en del andre ville ha gjort det, for jeg fikk den lille ideen at dette skulle være en utradisjonell påske, så dermed ble det planlagt bare cacher som IKKE var tradisjonelle cacher. Allikevel var håpet å få med noen nye fylker, nye kommuner og ikke minst noen gode opplevelser. Jeg skrev opp at målet var 110 funn, og planla jo litt mer for å sikre meg. Det blir jo noen man ikke rekker, noen som blir DNF og noen som blir deaktivert.

I min tur-rapport vises det at jeg fant 124 cacher på denne turen, noe jeg var meget fornøyd med. Så selv om avslutningen av turen ble litt vel brå, så var dette en flott tur som du kan lese mer om på de følgende sidene:

Tilbake til 2019 – – – Tilbake til oversikten over langturer – – – Tilbake til forsiden

Denne siden er sist oppdatert 24.03.2020.