Joda, selv om jeg ikke er så flink til å få publisert logger på de cachene jeg tar, så er jeg kanskje litt i overkant opptatt av statistikk allikevel. Og dermed har jeg en del ting som jeg holder rede på for min egen del sånn underveis. Disse tallene og illustrasjonene vil bli oppdatert med relativt ujevne mellomrom, om jeg kjenner meg selv rett. Men oppdateringer vil nok komme.

Ensomme cacher

Aller først har jeg laget meg en oversikt over de cachene jeg har logget som er såkalte ensomme cacher. Det er cacher som fortsatt er i spillet, men som ikke har hatt besøk på over 12 måneder. Det finnes nemlig flere challenger som har dette som tema. For de som har lyst til å se hvilke cacher jeg har logget, så er min liste her.

Logger i Norge

Jeg holder en god oversikt over hvilke cacher jeg har fysisk logget. På denne siden kan du se hvilke fylker og hvilke kommuner jeg har skrevet logger fra også.

360° av Norge

En liten oversikt over hvilke sektorer jeg har logget og hvilke jeg mangler på denne challengen, finner du her. Selve challengen kan du finne her.

Oslo rundt – og rundt – og rundt – 360° Challenge

Her er en kort oppdatering av mine sektorer i Oslo som jeg har skrevet en logg på. Og selve cachen til denne finner du her.

Logger i Sverige

Siden det er blitt noen cacher i Sverige, så har jeg laget oversikt over hvilke län og kommuner jeg har skrevet logger fra også.

360° av Sverige

Joda, jeg har da oversikt over denne challengen også. Og selve challengen, den kan du finne her.

Forskjell på funn og logger

Det hender seg at det blir en del forskjell på antall funn og antall logger som skrives. For min del er det både fordi jeg teller med DNF-loggene jeg må skrive og fordi jeg enda skriver ned loggene for mine gutter når de er med meg på turene. Så for å vise (mest for meg selv da) at jeg klarer å holde meg nokså ajour innimellom i det minste, så har jeg laget en statistikk-side over antall funn og antall skrevne logger sortert på måneder i 2017. Den siden finner du her 😀