Statistikk er gøy

Joda, selv om jeg ikke er så flink til å få publisert logger på de cachene jeg tar, så er jeg kanskje litt i overkant opptatt av statistikk allikevel. Og dermed har jeg en del ting som jeg holder rede på for min egen del sånn underveis. Disse tallene og illustrasjonene vil nok bli oppdatert med relativt ujevne mellomrom, om jeg kjenner meg selv rett. Men oppdateringer vil komme.

Ensomme cacher

Aller først har jeg laget meg en oversikt over de cachene jeg har logget som er såkalte ensomme cacher. Det er cacher som fortsatt er i spillet, men som ikke har hatt besøk på over 12 måneder. Det finnes nemlig flere challenger som har dette som tema. For de som har lyst til å se hvilke cacher jeg har logget, så er dette min liste over ensomme cacher.

Landsoversikt

Jeg har logget en mengde med cacher i mange flere land (og regioner og kommuner) enn den offisielle statistikken viser. Og for å hjelpe meg selv under planleggingen av nye turer, så har jeg visualisert mange av disse i kart og diverse skjemaer. Innledningen til disse skjemaene finner du på landsoversikt

Rundt og rundt

Det finnes flere challenger som sier at man skal ta cacher i sektorer delt inn i 1 sektor pr grad sett ut fra et gitt punkt. De geografiske grensene her er jo opp til hver enkelt challenge. I Norge har vi 2 slike challenger, mens det er flere i andre deler av verden. Jeg har sett på noen av de, og da kan man vel si det går rundt og rundt

Fylle en kalender

Jeg jobber med å fylle enkelte av kalenderne mine. Det vil si at jeg holder en liten oversikt over de cachetypene jeg har logget på de ulike datoene. Målet er nok ikke at alle cachetyper skal være representert på alle dagene, men at jeg etter hvert skal få fyllt opp både tradisjonelle, multier og mystery er det nok ikke noen som helst tvil om nei. Og da er det jo bare å fylle en kalender da 🙂

Tilbake til forsiden

Denne siden er sist oppdatert 23.07.2019.