Jeg har laget meg noen sider med informasjon og kart over både land jeg har besøkt og kommuner jeg har besøkt. Om du klikker deg inn på et land vil du få opp kart over fylker eller regioner, og derfra kan du komme inn på kart over kommuner. På alle disse sidene, så er følgende fargekoder brukt: Grønt betyr at jeg har sendt inn logger på cacher i dette området. Blått er fordi det finnes cacher i dette området som jeg har besøkt, men de er ikke logget online enda. Og rødt betyr at det er ingen cacher i dette området som jeg har besøkt.

Europakartet slik jeg har det 🙂

Jeg holder på med en oppdatering om hvor jeg har cachet og ikke, og nedenfor finner du linker til undersidene for de forskjellige landene. Som vanlig når man lager en slik oversikt, så er spørsmålet om man skal lage en liste alfabetisk eller ikke. Jeg har valgt å lage oversikten over landene i den rekkefølgen jeg har funnet den første cachen i landet på 😀

Tilbake til statistikken – – – Tilbake til forsiden

Denne siden er sist oppdatert 03.05.2020.