Jeg synes det er morsomt å se på kalenderen over hvilke typer av cacher jeg har logget, og se at den fyller seg opp på de forskjellige datoene. Det finnes gode verktøy for å finne ut disse datoene også, men jeg vil gjerne se de mer direkte. Så derfor har jeg laget meg noen tabeller for disse cache-typene. Jeg hopper elegant over de gamle typene som det aldri vil bli snakk om å kunne fylle et helt år med uansett, og dermed står jeg igjen med følgende typer:

  • Tradisjonell: 76 datoer igjen med logger, 1 dato igjen fysisk
  • Multi: 259 datoer igjen med logger, 205 datoer igjen fysisk
  • Mystery: 161 datoer igjen med logger, ? datoer igjen fysisk
  • Wherigo: 330 datoer igjen med logger, 311 datoer igjen fysisk
  • Letterbox: 320 datoer igjen med logger, 295 datoer igjen fysisk
  • Eventer (alle typer): 230 datoer igjen med eventer, 193 datoer igjen med event
  • Earth: 298 datoer igjen med logger, 266 datoer igjen fysisk

Tilbake til statistikken – – – Tilbake til forsiden