Jeg synes det er morsomt å se på kalenderen over hvilke typer av cacher jeg har logget, og se at den fyller seg opp på de forskjellige datoene. Det finnes gode verktøy for å finne ut disse datoene også, men jeg vil gjerne se de mer direkte. Så derfor har jeg laget meg noen tabeller for disse cache-typene. Jeg hopper elegant over de gamle typene som det aldri vil bli snakk om å kunne fylle et helt år med uansett, og dermed står jeg igjen med følgende typer:

  • Tradisjonell: 67 datoer igjen med logger, ingen datoer igjen fysisk
  • Multi: 250 datoer igjen med logger, 201 datoer igjen fysisk
  • Mystery: 154 datoer igjen med logger, ? datoer igjen fysisk
  • Wherigo: 325 datoer igjen med logger, 308 datoer igjen fysisk
  • Letterbox: 315 datoer igjen med logger, 294 datoer igjen fysisk
  • Eventer (alle typer): 221 datoer igjen med eventer, 181 datoer igjen med event
  • Earth: 292 datoer igjen med logger, 262 datoer igjen fysisk

Denne siden er sist oppdatert 20.03.2020.

Tilbake til statistikken – – – Tilbake til forsiden