Jeg synes det er morsomt å se på kalenderen over hvilke typer av cacher jeg har logget, og se at den fyller seg opp på de forskjellige datoene. Det finnes gode verktøy for å finne ut disse datoene også, men jeg vil gjerne se de mer direkte. Så derfor har jeg laget meg noen tabeller for disse cache-typene. Jeg hopper elegant over de gamle typene som det aldri vil bli snakk om å kunne fylle et helt år med uansett, og dermed står jeg igjen med følgende typer:

  • Tradisjonell: 76 datoer igjen med logger, 1 dato igjen fysisk
  • Multi: 258 datoer igjen med logger, 205 datoer igjen fysisk
  • Mystery: 160 datoer igjen med logger, ? datoer igjen fysisk
  • Wherigo: 329 datoer igjen med logger, 311 datoer igjen fysisk
  • Letterbox: 320 datoer igjen med logger, 295 datoer igjen fysisk
  • Eventer (alle typer): 229 datoer igjen med eventer, 187 datoer igjen med event
  • Earth: 296 datoer igjen med logger, 263 datoer igjen fysisk

Denne siden er sist oppdatert 12.01.2020.

Tilbake til statistikken – – – Tilbake til forsiden