Jeg har ofte mange rare tanker i hodet. Det må da gudene vite 😀 Men så hender det seg at jeg forsøker å systematisere de også. Og da slår det meg hvor mye rart jeg setter fokus på…..

Jeg har i det stille (ok, i det halvstille da) lenge hatt en del mål innenfor geocachingen som noe som gjør at jeg synes det er enda mer moro å drive med denne hobbyen 😉 Og i det jeg samlet disse tankene slo det meg at jeg burde ha de nedskrevet også. Så selv om det enda er mange uker igjen av 2017, så har jeg nå laget meg nye mål for 2018.

  • Jeg skal ha færre logger i backlogg ved utgangen av 2018 enn jeg har ved utgangen av 2017…. Og, siden jeg ikke enda helt vet hvor mange cacher jeg får i 2017 (det blir en plass mellom 2300 og 2500 vil jeg tro), så må jeg ta en full opptelling rett over nyttår på hvor mange jeg har. Pr 17.11.2017 er det i alle fall 3253 funnlogger som ikke er kommet ut på nettet (og et ikke helt ubetydelig antall DNF-logger også). En enkel side for å holde oversikt over hvor langt unna å nå det målet lager jeg på denne siden her.
  • Jeg skal fullføre alle fylkene i Skandinavia. Dette er ikke det vanskeligste målet å nå, da jeg kun har igjen 2 i Danmark 😉
  • Jeg skal fullføre 2 fylker i Norge, Akershus og Møre og Romsdal. Heller ikke dette er det vanskeligste sånn tallmessig, da det vil innbefatte bare 4 kommuner, men jeg må jo komme meg dit da….
  • Jeg skal runde 1000 loggede mystery, 250 loggede multi og 100 loggede letterbox hybrid. Dette vil betyr at jeg må finne 244 spesifikke cacher for å nå dette målet, slik tallene er pr 17.11.2017 i alle fall. Det er kanskje letterbox hybrid som blir det største problemet, men jeg skal da ut på en tur eller to i 2018 også 😀
  • Jeg skal legge ut minst 4 cacher som JEG synes er festlige cacher. Med dette mener jeg ikke bare petrør som henger i en gran, men cacher som jeg selv ville synes var ekstra festlige å finne.
  • Jeg vil logge store deler av en Geo-Tour. Dette vil kreve litt planlegging, men jeg har tro på at en slik utfordring gir litt ekstra boost 😉

Med disse utfordringene til meg selv, så ønsker jeg andre velkommen til å dra på tur med meg om de vil. Dere ser her hva som kan være noen av opplevelsene 😀

Tilbake til statistikken – – – Tilbake til forsiden